Активности Удружења грађана ,,ПМН"

УСКРШЊЕ ДРУЖЕЊЕ
ДЕЦЕ ИЗ ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА

Удружење грађана ,,ПМН“ у сарадњи са Удружењем хранитеља ,,Сунце“ из Лесковца и Библијском школом из Лесковаца организовали су, у Парохијском дому Саборне цркве Свете Тројице, 15.04.2017. године, васкршњу акцију за децу из хранитељских породица.

Више информација можете наћи на: ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ-СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ

КАМПАЊА
,,ЧАС ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ 2017.“

Удружење грађана „ПМН“ 2017. године пријавило се за самосталну реализацију догађаја „Час за нашу планету 2017. године“.

Одржали смо активности на локацијама у Београду и Лесковцу. У Лесковцу смо активност спровели у сарадњи са Удружењем хранитеља ,,Сунце.“

Више информација можете наћи на: ПОДИГНИМО ЕКОЛОШКУ СВЕСТ КОД МЛАДИХ

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ
МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ЖЕНА

Представници Канцеларије Удружења грађана „ПМН” за град Лесковац, посетили су 8. марта 2017. године „Установу за одрасле и стариjе – Лесковац” и поделили честитке корисницама ове установе поводом Међународног дана жена.

Ове поклон честитке израдила су деца из хранитељских породица на недавно одржаној стваралачко-цртачкој радионици „У сусрет Осмом марту” у организацији Удружења грађана „ПМН” и Удружења хранитеља „Сунце,” а захваљујући Центру за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу.

Више информација можете наћи на: ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ-СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ

СТВАРАЛАЧКО-ЦРТАЧКА РАДИОНИЦА
,,У СУСРЕТ ОСМОМ МАРТУ“

Удружење грађана „ПМН,” у сарадњи са Удружењем хранитеља „Сунце,” а захваљујући Центру за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу, којима се посебно захваљујемо, организовалo je стваралачко-цртачку радионицу „У сусрет осмом марту”. Циљ ове радионице је да деца, разних узраста, праве честитке поводом 8. марта, које ће бити подељене корисницама услуга Герентолошког центра у Лесковцу.

Више информација можете наћи на: ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ-СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ДАНА ОКЕАНА И ДАНА БОРБЕ ПРОТИВ ИСУШИВАЊА И ПОПЛАВА

Удружење грађана ,,ПМН“ је у сарадњи са Удружењем грађана ,,ЗДРАВА ПЛАНЕТА“ Лесковац дана 13.06.2016. године, објединио три важна светска дана и у обједињеној активности обележио Светски дан заштите животне средине, Светски дан океана и Светски дан борбе против исушивања и поплава.

На овој активности чланови и симпатизери Удружења грађана ,,ПМН“, заједно са члановима Удружења грађана ,,ЗДРАВА ПЛАНЕТА“ Лесковац, делили су промотивни материјал са којим су упознати грађани и грађанке Лесковца, свих узраста, о значају зажтите животне средине.

Више информација можете наћи на: ПОДИГНИМО ЕКОЛОШКУ СВЕСТ КОД МЛАДИХ

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА
,,СРЦЕ ЗА МИЛОШЕВ ОСМЕХ“

Удружење грађана ,,ПМН“ је успешно реализовало хуманитарну акцију, којом се придружило акцији Института за биолошка истраживања ,,Синиша Станковић“ Универзитета у Београду – ,,Срце за Милошев осмех“.

Акција је спроведена 08.12.2015. у центру Лесковцу. Велику подршку за ову акцију добили смо од институција које су препознале нашу жељу за овај хуман гест. Тиме се захваљујемо Економској школи ,,Ђука Динић“ и Туристичкој организацији града Лесковца.

Такође, са задовољством можемо рећи да су ову акцији помогли и грађани и грађанке Лесковца донацијама, у висини својих могућности. Сакупљена средства одмах су уплаћене на наменски рачун за помоћ др. Милошу Николићу, коме је потребна хитна трансплантација срца.