12. децембра 2017.

ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ

Удружење грађана ,,ПМН” је покренуло пројекат ,,ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ-СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ”.

Пројекат, под називом „ЈЕДНАКОСТ ЗА СВЕ-СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ“, има за циљ стварање друштва без полне, расне, здравствене, матереријалне дискриминације људи. Пројекат је намењен свим дискриминисаним групама у Србији, али и у свету. Пројекат ће са спровођењем почети на територији Републике Србије, након чега ће се активности пренети и у другим земљама. Пројекат ће трајати док год постоји нека врста дискриминације.

​Ми се боримо за Србију без дискриминације! Придружите нам се јер заједно можемо изградити друштво истинске равноправности.

АКТИВНОСТИ

 

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

Представници Канцеларије Удружења грађана „ПМН” за град Лесковац, посетили су 8. марта 2017. године „Установу за одрасле и стариjе – Лесковац” и поделили честитке корисницама ове установе поводом Међународног дана жена.

Ове поклон честитке израдила су деца из хранитељских породица на недавно одржаној стваралачко-цртачкој радионици „У сусрет Осмом марту” у организацији Удружења грађана „ПМН” и Удружења хранитеља „Сунце”, а захваљујући Центру за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу.

Међународни дан жена – ТВ К-1

Међународни дан жена – ТВ СТУДИО МТ

СТВАРАЛАЧКО ЦРТАЧКА РАДИОНИЦА ,, У СУСРЕТ ОСМОМ МАТРУ”

Удружење грађана ,,ПМН” Београд у сарадњи са Удружењем хранитеља ,,Сунце” и Библијском школом Лесковац организовали су у Парохијском дому Саборне цркве Свете Тројице, 15.04.2017. године, васкршњу акцију за децу из хранитељских породица.​

Акција поводом Усркса – ТВ К-1

Акција поводом Ускрса – ТВ СТУДИО МТ