САОПШТЕЊЕ СА ДРУГЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ГЛАВНОГ ОДБОРА

У недељу 24. децембра 2017. године одржана је Друга редовна седница Главног одбора, на којој су донети правилници којима се регулише област волонтирања у ПМН-у и материјално-финансијско пословање ПМН-а.

На седници су донети и правилници о формирању и раду комисија за прикупљање и евидентирање чланарина, као и о формирању и раду Центра ,,Службени лист”. Чланови главног одбора су се сагласили и једногласно донели одлуку о висини чланарине за 2018. годину.

Такође, изабрани су чланови Радне групе Центра ,,Службени лист” и то:

• на предлог Председника – Никола Милуновић,
  • на предлог Извршног одбора – Миљана Коцић,
  • а испред Главног одбора изабран је – Милош Тричковић.

На седници је кооптиран један члан Главног одбора и то Милош Тричковић.

Чланови Главног одбора, одлучили су да се за Дан заљубљених организује активност ПМН-а у градовима у којима постоје локалне организације, односно повереници, ПМН-а.

Петар Несторовић је изјавио:

Ми сваким даном све више напредујемо и корачамо ка постизању наше визије.

На нашем путу су се налазиле бројне препреке, које смо успешно савладали. Из сваке тешке ситуације ми смо, као тим, излазили све јачи.

Многи су хтели да нас врате неколико корака у назад, многи су хтели да преко нас остваре своје личне користи, али нису успели. Нису успели јер ми имамо тачно дефинисане циљеве и критеријуме.

Од једне локалне организације, коју нико није узимао за озбиљно, сваким даном корачамо да постанемо организација присутна у сваком месту у коме се одвија друштвена активност.

Све то смо постигли тимским радом и заједничким идејама. Свако је на свој начин доприносио остваривању наших циљева колико је могао.

Ја, као Председник организације која, поред амбиције, има и велику перспективу, јак и паметан тим људи, очекујем од свих чланова да будемо сложни, као и до сада, да радим још боље, да напредујемо још више, да се боримо још јаче. Свако има свој став и своје мишљење, али у неким ситуацијама, од којих зависи јавни интерес, добро свих нас, мора да усклади своје деловање заједничким циљевима, мора максимално, својим радом, да допринесе стварању бољег друштвеног живота, али и да сачува традиционалне тековине нашег народа. Код нас су добродошли сви људи, јер ће се код нас чути и уважити свачије мишљење и искуство.