САОПШТЕЊЕ СА ОДРЖАНЕ ПРВЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА

Извршни одбор Удружења грађана ,,ПМН” одржао је своју Прву редовну седницу 17. децембра 2017. године у Нишу.

На седници су верификовани мандати именованим члановима и изабрани заменик Генералног Секретара Удружења грађана ,,ПМН” и секретар Извршног одбора Удружења грађана ,,ПМН”.

За заменик Генералног Секретара изабрана је Миљана Јовановић, док је за секретара Извршног одбора изабрана Наталија Петковић.

Миљана Коцић је изјавила:

,, … да је ефикасност рада локалних организација и спровођење циљева ПМН-а на локалном нивоу, условно повезано са радом и функционисањем Извршног одбора, на чијем сам челу.

Мој план је да у свом мандатном периоду, као и у мандатном периоду Извршног одбора, спроведемо јачање структуре локалних организација, да свој рад фокусирамо на подручја у којима немамо чланове, ради увећања истих, да извршимо контролу спровођења наших циљева од врха па све до локалних организација. Такође, циљ свих нас мора бити боља промоција ПМН-а, боља едукација наших чланова, као и стимулисање чланова за ангажовање у спровођењу наших циљева.”