Активности

На овој страници можете се информисати о нашим активностима и пројектима.

Активности
Пројекти
1025x1025

Лид медија

Лид медија је медиј формиран од стране Удружења грађана ,,ПМН“ као независтан и самостални субјект у оквиру правног субјективитета оснивача. Лид медија пружа свеобухватне медијске услуге, које обухватају информативне, културне образовне, научне, забавне и друге садржаје, намењене свим људима.

Веб-сајт: lidmedija.rs

Пројекат Удружења грађана ,,ПМН“ под називом: Једнакост за све – стоп дискриминацији, има за циљ залагање за стварање друштва које неће познавати никакве облике дискриминације и друштва без разлика.

Пројекат је првобитно започет 2017. године у оквиру кога су одржане радионице са децом из Удружења хранитеља ,,Сунце“ из Лесковца, Герентолошким центром у Лесковцу и Библијском школом у Лесковцу.

Реактивација овог пројекта укључује активно заговарање друштва без дискриминације и подељености.

ЗНАК ПРОЈЕКТА

Једнакост за све - стоп дискриминацији

ЗНАК ПРОЈЕКТА

Подигнимо еколошку свест код младих

Пројекат Удружења грађана ,,ПМН“ под називом: Подигнимо еколошку свест код младих, има за циљ мотивисање младих да се боље упознају са својим природним окружењем, да поштују природу, као и све благодати које им природа даје, а који су веома значајни за њихов развој.

Пројекат је првобитно започет 2016. године у оквиру кога су одржане радионице са децом из Удружења хранитеља ,,Сунце“ из Лесковца, као и учешће у међународној кампањи Час за нашу панету.

Реактивација овог пројекта укључује превасходно информисање младих о еколошким проблемима овог друштва, о могућностима за решавање датих проблема, као и о значају очувања животне средине и подизању еколошке свести.